Adidas Маратонки Duramo 7 ATR

Нов продукт

Спортни оригинални маратонки Adidas. Маратонки Duramo 7 ATR стил, лекота и удобство, всичко това комбинирано в този модел Adidas.

Adidas Duramo 7 ATR са мъжки спортни обувки, създадени за всякакви терени, издържливи и при лоши метеорологични условия.

Повече детайли

Повече информация

Adidas Duramo 7 ATR са мъжки маратонки, изработени от водонепропусклива, безшевна текстилна горна част и дишаща мрежеста подплата. Моделът е с Adiprene подплънка, по цялата дължина на ходилото, за повече мекота и намаляване на натоварването при движение. Синтетичната материя на пръстите, петата и отстрани на крака, осигурява по-добра стабилност и издържливост, а Eva стелката – повече комфорт. Adidas Duramo 7 ATR са и с анатомична, устойчива на износване, Traxion подметка. Тя допринася за по-естествени движения като намалява теглото и осигурява максимално сцепление и гъвкавост във всички посоки. За по-добра естетика, спортните обувки са снабдени и с три светлоотразителни ленти Adidas, които перфектно се съчетават с цялостната им визия. Adidas Duramo 7 ATR са стилни, леки и удобни мъжки маратонки, създадени за всякакви терени, идеални и за лоши метеорологични условия.